Vi diskuterade viktiga saker såsom religon

Plats: Kellys bar
Tid: 20.45

Vi diskuterar kondom kontra p-piller.

Nathalie: (inte natta)
Ja, själv föredrar jag bananer utan skal.

Natta:
Vadå? Judar?

Knäckt!

Som nyproducerad efter besök hos naprapaten i morse. Kvinnlig! Helt godkänd. Hon sköljde händerna i varmt vatten innan för att inte ta på mig med för kalla händer. Mycket omtänksamt, många pluspoäng.

Konversationen i behandlingsrummet är om något som tagen ur en dålig porrfilm.

- Hur känns det här?
- Säg bara till om det är något som är obehagligt eller gör ont.
- Nu tar jag i lite mer. Slappna av bara.
- Nu kladdar jag ner dig lite här.


Ja, vad säger man...?


Måste, måste, måste

Försöker förmå mig att göra nått vettigt. Slutade med att jag hamnade här. Med facebook öppen på andra fliken.
Ansökan om bostad i Madrid skulle skickats in minst tre månader innan ankomst. Det va förra veckan..  Måste säga till min chef att jag ska sluta. Har dragit på det 3 veckor nu... Måste kolla kurser, måste packa, måste massor...

Är på konstigt humör. Otålig och rastlös och jag vankar av och an hemma. Har en känlsa av att jag vill nånting jätte, jätte mycket men jag kan för allt i världen inte komma underfund med vad.  Men nått är det, och jag är sjukt otålig. Får ingen ro. Precis som när man är riktigt, riktigt sugen på nått men inte för allt i världen kan komma på vad... 

Nu låter jag min magic 8 boll fatta resten av besluten den här kvällen. Bästa presenten jag nånsin fått.. :D

Från tredjeklass till barnförbjudet

Tentan avklarad till slut. För att citera fröken W 
-Varje gång jag kliver ur tentasalen känns det som jag gått ner 2 kg i ren och skär jävla ångest.


Kunde inte sagt det bättre själv! Annars är det ganska intressant och tenta. Känns lite som ett besök i tredje klass.

-Fröken, får jag gå på toa?
-Fröken, får jag gå ut och röka? (kanske inte tredje klass då)

Mest intressant är ändå att de tar tid när man går på toa och skriver upp det på en lista. Så där finns allas toalettbesök dokumetarade för eftervärden. Tidpunkt. längd, antal gånger.. rubbet! 

Efter det blev det några kalla (läs ljummna) på hederliga kellys med natta och sophie. Senare bytte vi sophie mot jätten som berättade några klart barnförbjudna historier om det ena och det andra. Avslutade kvällen med att fyllekäka på donken för att inte bli bakis.. Funkade icke och har därmed slagit hål på den myten. Snodde jättens pommes i alla fall för säkerhets skull.

Imorgon kör vi igen! För jag klär ju i full :)

Definitioner av drastiskt

Mamma löser korsord. "Göra nått drastiskt, 8 bokstäver" Hon funderar en lång stund och utbrister till slut lyckligt.
-Amputera!

Igår morse messar jag taylor och undrar hur fasiken jag ska komma upp ur sängen för det tycks va så att jag vuxit fast. Svaret: "Gör något drastiskt då. Hugg en kniv i benet"

Like one mind...

Tiden är inne..

Sitter och kör idrottsterapi på jobbet (Tänk höjdhoppare) och dricker detox té. Längtar tills ikväll.. Bara ett stopp på Uni på vägen sen blir det halvljummen tuborg på kellys. Light..!

Försöker förstockholmska ordet eljest. Retar gallfeber på norrlänningarna på kontoret. Men kul har jag...

Fröken W - I can do it! Du glömde... Kuggar jag nu är det ditt fel!

Inga kakor idag. Behöver blodet i huvudet å inte i magen...  Då va det bara och köra då.

Åker lina själv till tyresö idag? Kan jag aldrig tro...



Förlåt Jenny!

Är nästintill förlamad nu så ringde för att beställa tid hos naprapaten. Det finns en hon och en han på kliniken och mannen är tydligen bortrest så jag fick en tid med henne. Saken är den att jag i allra högsta grad undviker att gå till kvinnliga naprapater. Oftast väljer jag till och med bort kliniker där jag kan riskera att hamna hos en kvinnlig naprapat.

Nu sitter nog jenny och kokar men på torsdag ska jag i alla fall sätta min fördomar på prov. I'll let you know!
(om hon inte bryter nacken av mig förstås... tjejer är klantiga helt enkelt)


Allahelgonas bidrag till folket

Böj edra huvuden i underdånighet ty jag nedstiger i egenskap av den allsmäktiges oheliga budbärare framför eder, bringandes glädjebud och strålglans ( och eventuellt kanelbullar ):


Fredag den 31/10 jobbar vi endast halva dagen. 


Innebärande tjuvstart med råge på torsdag. Vilka är lediga? Vilka är på ändå? (typ jag som jobbar halvtid och alltså precis lika mycket ändå men, men..) Kellys?

Ps. Tisdag tjuvstartar vi tjuvstarten! Gravöl.. 19 kr. Ställ upp!


Photoshopidyll

Sitter i skolan och har lektion i Photoshop. Snart ska vi dela in oss i en nybörjargrupp och en mer kvalificerad grupp. I vilken grupp tycker ni att jag platsar?



Ibland klarnar det

Pluggar fortfarande.. Har tråkigt och är sällskapsjuk. Har lugna favoriter på i bakgrunden. Tankarna vandrar iväg. Tänker på sånt som varit, sånt som kan bli, saker som funnits, försvunnit, saker som hänt, På sånt jag gjort, borde ha gjort, vill göra och inte borde ha gjort. Beslut man fattat, vägar man vandrat, saker man sagt. Tillfällen, ögonblick, stunder.. Personer man lämnat,  träffat, hittat tillbaka till. Personer man sårat, ursäkter man borde gett, oförrätter man borde förlåtit. Vänner man förlorat, vänner man vunnit. Människor man älskat, avgudat, beundrat, hatat och föraktat. Då, nu, när, var, hur och varför.

Det är söndag. Hjärnan går på högvarv.
Böckerna väntar.. Det blir en lång natt..

Eagle-eye-Lollo

Nu har jag slitit på biblikoteket i 4 timmar. Hängde på låset i morse, körde räknerace med mig själv, ger mig själv 30 min paus nu och sen är det dags igen. Hade jag hållt det här tempot senaste 2 veckorna istället för de 2 sista dagarna hade ju utsikterna sett ljusare ut. Känner mig ändå förvånansvärt lugn inför tentan vilket är ett mycket, mycket dåligt tecken.

Jag och fi tittade tittade på svensk relationsdrama med persbrandt igår. Kan jag varmt rekomndera till alla som hatar livet och vill spendera 2 timmar på sämsta möjliga sätt. :)  Körde tävling mot taylor i att äta mest lösgodis. Det vet inte han förstås men det viktigaste är inte att delta, det viktigaste är att vinna. Och jag vann på WO eftersom han tydligen hade både godis och läsk kvar imorse.

Nattas vägar korsade tydlgen tombola tompas igår. Hur hon nu fick tag i honom... Önskar hon kunde fixa tillbaka mobilen snart så man fick höra lite skvaller.

Summa summarum har dagen gått förbi smärtfri. Det dåliga humöret igår rådde lollo bot på efter en ilsken monolog på 45 min till min favör. Hon blir som en vakande örn ibland som cirkulerar runt mig redo och sätta klorna i vad som helst. En guldgruva helt enkelt.. Det skulle kebabbarne i handen veta!

Scheizofren, utvecklingsstörd... Kärt barn har många namn!

Jaha fredagen kom och gick..  Efter en tripp till zinken hamnade jag i enskede, drack för mycket, däckade i nattas säng och blev utslängd av martin. Det är tydligen ingen jävla fritidsgård och att jag låg och sov där själv medan de gick ut va tydligen jävligt störande. Så jag satte mig på tunnelbanan hem, somnade, åkte för långt ,vände.

Annars försökte jag mest muntra upp taylor som hade en dålig dag. Det gick ju sådär. Gäller och vakta tungan där för det räcker med ett ord fel så vänder han ryggen och klampar iväg. Så efter att få höra om hur jag knullat mig runt cargus kompisgäng och diverse andra otrevligheter gav jag upp. Har försökt så gott det går men inget verkar duga och jag är trött på att behöva trippa på tårna och tänka på vad jag säger för att slippa nått dräpigt svar. Han kan gärna fortsätta skriva elakheter på bloggen också för idag va sista gången jag läste den ändå.. Den brukade va dagens garv, nu är den mest dagens magknip, så tack men pass. Nyfikna nu eller. Varsegoda.. http://carltaylor.blogg.se/ 

För så er det väl. Mår jag dåligt ska fan alla andra också göra det. Så akta tårna nu hörrni men se gärna till och trampa på alla andras.

Vardagens idioti

Jag har jobbat på min nuvarande arbetsplats sen 1 april, alltså drygt 7 månader. Varje dag tar jag tunnelbanan hem från rådmansgatan. Spärr nr.2 räknat från vänster funkar ALDRIG. Har aldrig funkat och kommer förmodligen aldrig funka. Spelar ingen roll hur många gånger man drar det förbannade kortet. Den ger sig inte. Har aldrig nånsin lyckats ta mig igenom den förbannade spärren. Vilken spärr är det jag ändå ALLTID testar först. Jo, helt riktigt. Spärr nr. 2! VARENDA JÄVLA DAG!


Natta på sitt allra bästa humör!

Kommer till jobbet och möts av ett mail från Natta som verkar vaknat på helt rätt sida :)

Min dag har varit hård! Jag vet inte hur många personer som ring in och inte riktigt haft koll på vad en inkomstförsäkring är och när jag då förklarat, fått kommentaren "men så där kan ju inte försäkringen fungera, det blir ju jätte fel för mig då! Har du tänkt på det?" Så lust att skrika -Ja det är faktiskt det ända jag går runt och tänker på om dagarna, hur fel det kan bli för dig! För jag själv har inga egna bekymmer! Nej din subba , villkoren gäller för alla, även DIG!!!!


Haha! Nu är jag på bra humör i alla fall!


Memoreringstaktik

Jag har en dålig ovana att aldrig skriva upp saker. Så jag räknar istället hur många grejer jag måste komma ihåg. Brukar funka rätt bra faktiskt tills det inte gör det.

Springer ner för att handla. Räknar hur många grejer jag ska komma ihåg och köpa. Får det till 5. Bullar, muggar, mjölk, oboy och middag. Ganska vattentät taktikt för när du står i kön är det bara räkna hur många grejer du har i korgen och då märker man ju om man glömt nått. Men när jag irrar runt där på konsum så får jag för mig att det skulle va fruktansvärt gott med ballerinakakor. 5 min senare står jag i kassakön och räknar. Bullar, mjölk, oboy, middg och kakor = 5 saker. Perfekt tänker jag, ilar tillbaka till jobbet, upp för 5 trappor för hissen är trasig, slår mig själv hårt i huvudet och tänker... Muggarna! Fuck!


Interference with spectators - regel nr. 561 - Match Penalty

Ja så va det dags för hockey igen då. Herr W är tyvärr skadad så han uteblir från zinkens nypolerade is ikväll. Väldigt tråkigt förstås men vi går vidare i livet med förhoppning om att få se honom in action när serien vänder. Detta fick såklart konsekvensen att Fru W också bangade ur. Medgångssupporter! (ååå flashback). Jag har lovat varm choklad och bullar och kakor och Natta har lovat filt och Salle. Hade tänkt sy ihop nått varmt och fint till honom men har lyft på varje stock och sten på hela kontoret utan att hitta varken nål eller tråd. Så det blir inge med det. Natta får helt enkelt ta med sig en extra strumpa som han kan sitta i.

Det står 6-3 till mig i smörkolavadet och enligt historisk data kan jag komma upp i hela 72-11 (Källa: Anonym). Det blir hela 61 smörkolagroggar netto och framtiden känns med ens lite ljusare och lite bättre. Jag har lovat att bjuda pamsan på kakor och varm choklad för att hon ska forstätta ge Martin bra pris på fjolljollen. Risken för personlig konkurs kan annars bli överhängande och då blir varken jag eller pamsan glad :)

Lina svek matchen ikväll men har lovat att komma förbi nästa vecka för att göra sitt reportage om nån folklig match eller hur det nu va. Kanske hon kan ta med den där bilden som den oidentifierade skarpanmannen tog på mig och natta och som vi båda undrar var den hamnat.

Jaja nu ska jag försöka göra 2 liter varm choklad utan spis... Hmm kluring. Men kan man inte gå över problemet får man allt ta och gå runt det. Grannarna alltså...

HJÄLP!

Okey! Jag behöver hjälp! NU!

Tills på onsdag morgon skall jag ha kommit på en ypperlig idé till mitt slutreportage på poppius. Det skall alltså vara ett omfattande, stort reportage som utspelar sig i två olika miljöer. Eftersom detta är mitt slutreportage vill jag ju kunna göra det grymt. Det skall alltså inte vara något personporträtt. Jag skall kunna befinna mig i den aktuella miljön, intervjua, observera och så...

Så, alla kreativa, droppa in med en jävla massa förslag! Jag vill göra något kul och annorlunda! Bästa förslaget vinner en glass!

THX!

En dag på ICA

Står i kön på ICA. Tanten som precis kommit fram till kassan hälsar glatt på kassören och frågar hur han mår..

-Det är bara bra tack, svarar han

Tant 2 som står bakom tant 1 snäser irrterat.

-Ja va fan trodde du annars han skulle svara egentligen? 
 
Tant 1 ser mäkta förvånad ut och svarar ynkligt. -Jaa, jag vet inte, kanske att han va lite snuvig eller nått.

Jag nyper mig själv hårt i armen för att  kväva ett asgarv. Jag lyckas. Det gör inte kassören. Han garvar och tant 1 och 2 låtsas som det regnar.

Måndagsångest

Helgen? Nä jag orkar inte... Den va bra men nästa heg blir det fasiken alkoholfritt.

Vaknade idag och trodde väckarklockan spelat mig ett spratt. Det va ju kolsvart ute. Men allt stod visst rätt till.

Kom till jobbet... Måndagsmöte. Sitter med min chef och några kollegor och diskuterar ett problem när det plötsligt börjar snurra i huvudet. Ett helt overkligt illamående smyger sig på. Alla tystnar och stirrar på mig och försöker snällt hälla i mig vatten och té. Jag är helt oförmögen att yttra ett enda ord och börjar tappa känseln i armarna. Hinner tänka att jag borde gå till toaletten och spy för det snurrar för fullt i huvudet och svetten rinner men benen skakar alldeles för mycket för att jag ska kunna resa mig upp. Nån vill ge mig en papperspåse för hon tycker jag hypeventilerar och nån annan börjar trycka på olika punkter på mina händer. Nån slags omvänd vodoo-teknik. Till sist släppte det i alla fall..  Nu tisslas det och tasslas på kontoret om panikångestattack och stresssyndrom. Jag låtsas inte märka och hävdar blodtrycksfall. Hur som helst är alla översnälla och daltar med mig för fullt så jag är nöjd. Idag tror jag det skulle va ett bra läge att ta upp den där kakdebatten igen.



Det går bra nu..

Tänker effektivt och rusar till bolaget på lunchen.. Inga problem. Rusar vidare till konsum för att handla mat.
Kontakta banken säger kortautomaten. Va fan nu då tänker jag och springer över vägen till bankomaten. Stoppar in kortet, slår koden. "Pleas wait reading chip", säger bankomaten. Och jag väntar snällt. Och jag väntar.... Flyttar kroppsvikten från höger fot till vänster. Och jag väntar lite till. Kliar mig i huvudet och inser att kortet sitter fast. Mannen bakom mig börjar lägga sig i.

-Jaha och vad fan ska du göra nu, undrar han
-Ja du, va fan ska jag göra nu, undrar jag

Så vi står där och dividerar ett tag. En förbipasserande dam lägger sig i och undrar vad som händer. De hamnar i en ivrig disskussion med varandra om vilken skandal det är med en bankomat som hänger sig. Tror de fann varann. Kan nog bli nått där. Jag fortsätter och klia mig i huvudet och tänker så det knakar...  Mannen vänder sig tillslut till mig och utbrister.

-Men du har ju slagit in koden, då kan ju nån komma och tömma kontot om du går härifrån och bankomaten börjar funka igen.
-Mm duktig slutledningsförmåga där, svarar jag

Till sist knallar jag iväg till banken, förklarar problemet, spärrar kortet, tar ut lite kontanter och knallar tillbaka till jobbet. På väg tillbaka passerar jag bankomaten igen, ca 1 timme senare. På skärmen lyser det "Pleas wait reading chip"
Kungen är förlåten. Där kan vi snacka läs-, och skrivsvårigheter.

Det ska upp på bloggen! -hela skiten

Som sagt.. Sagt och gjort!

looooouuu säger:

whats cookin good lookin?


Sandra säger:

jobbar jobbar


looooouuu säger:

jag drömde att jag hade sex som en man inatt...jag var kille och sprutade tjejen i ansiktet, det var kul.


Sandra säger:

haha skoj, omväxling förnöjer


looooouuu säger:

exakt, jag tänkte innan jag skulle börja sexdrömmen(du vet, man känner ju av det där innan) att "näää, nu ska jag fan testa att ha sex som en kille" och stor snorre hade jag åxå!


Sandra säger:

you go boy! händer ikväll då?


looooouuu säger:

suuupa! du, jag, natta,lina hemma hos mig....efter 18!

BE THERE


Sandra säger:

haha natta ska ju kolla på martins hockey match och jag tänkte dra till marcus, haka dit


looooouuu säger:

WHAT, jag pratade ju med henne igårkväll?!?!?!  nä nu jävl...


Sandra säger:

ja jag med.. men hon kanske har ändrat sig


looooouuu säger:
alltså jag frågade "kommer du hit å krökar imorgon? det ärr ok att vi sitter här va?"

hon svarade : JAAAAAAAAAAAAA


Sandra säger:

ok men då kanske hon bangade martin då.. eller så menar hon efter, jag har ingen aning


looooouuu säger:

det var ett tydligt: J A

J-AAAAAA


Sandra säger:

Get over it!'


looooouuu säger:

fan, men vad händer hos marcus??


Sandra säger:

kröka lite typ.. han har ju flyttat till larsberg och jag har inte varit där än


looooouuu säger:

aah men skru ut sen??

looooouuu säger:

HALLÅ


looooouuu säger:

jag är asnöjd över min dröm.... du borde nog klaragöra för alla på bloggen att jag var en het man med stor snopp inatt!


Sandra säger:

haha I will


looooouuu säger:

SLUTA VA SÅ UPPTAGEN OCH KONVERSERA MED MIG!


Sandra säger:

men blablablablablablablabaöl


looooouuu säger:

kul sandra...kul, jävligt givande!


looooouuu säger:

jag tror jag ställde dig en fråga för typ en TIMME sen.... ska du ut sen? ikväll alltså


Sandra säger:

men jag satt i mööööööööte. Vet inte.. kanske. Ska ni ut
"?


looooouuu säger:

kanske, jag var ap-full igår

exakt vad betyder "¨?


Sandra säger:

mm tänk på den du


looooouuu säger:

'')


Sandra säger:

hahaha du är så cp

stod du sist i kön när de delade ut hjärnor

"?


looooouuu säger:

haha'')


Sandra säger:

haha ((&


looooouuu säger:

HAHAHA, jag har sparat den här konversationen! så kul


Ärenden på stan

lolloistheshit säger:
jag är asnöjd över min dröm.... du borde nog klaragöra för alla på bloggen att jag var en het man med stor snopp inatt!

Sagt och gjort!!

Fredag igen. Jag ska släpa mig hem till marcus, hänga med grabbarna småsten, dricka rom och gilla läget. KANKSE en sväng in till stan sen. För att hålla ställningarna...
Natta kanske ska på svennis (INTE svens!!!) hockeymatch och sen rulla runt i stan och sätta sprätt på de 300 kr som återstår på kontot. Lollo ska nog också ut på stan och leta efter snubben som stod före i kön när de delade ut hjärnor.




Tänka, tänka, tänka

Ja men det här går ju inte... Nått måste ju skrivas. Så nu sitter jag här. Hjärnan går på högvarv. Tänka, tänka, tänka. Måste komma på nått bra och skriva.

Kankse nått om hur jag mår idag.. fast jag är rätt bitter och nere idag så det blir nog mest bara gnälligt och för personligt.
Kanske om nått kul som har hänt idag.. öhhhh pass
Nått tråkigt då... nej för då blir der ju precis som det låter, tråkigt.
Om hur mycket jag har och göra i skolan.. Rätt uttjatat va?
Kanske lägga upp nån låt som påminner om nån..  Nä risken för missförstånd alldeles för stor.

Så summan av kademumman. I got nothing! Helgen står för dörren däremot och jag har en bra känsla i magen.

Däremot funderade jag idag, eller egentligen va det igår när jag spenderade hela dagen utan batterier på mobilen. Om man skulle sluta ringa alla man ringer bara för en vecka, undra vilka man skulle höra ifrån då. Har ni känt nångång att man har en ömsesidig relation med någon där man är vänner och hörs för att båda vill tills man börjar ana ugglor i mossen och själv  slutar höra av sig. Och då märker man att man inte hörs alls... Hmmm, tänker jag då.

Ps! Jag har fått musarm och satt och funderade på hur många som inte skulle tänka snuskiga tankar om jag skrev det. Svaret blev noll. Allvarligt hörrni!

Helgen?

 Dåligt  med uppdateringar efter helgen här. Vi kör en helgen i korthet helt enkelt.

Fredag

  • Natta, fi och jenny gjorde stan osäker i fredags. Ryktas om ragg för natta vilken dock försvann nånstans på vägen hem. Föll ner i en brunn tyckte jag att jag hörde
  • Jag drack rödvin, spelade schack och fylle-smsade.
  • Jenny bjöd på paj och tyckte vi va tråkiga
  • Lollo flydde stan och alkoholen
  • Linus mötte upp ett ännu oidentifierat fruntimmer vid tunnelbanan i Abrahamsberg

Lördag

  • Fotboll och lagom många öl, på Harry.
  • Alldeles för många öl på wooken.
  • Jenny gick upp i rök, gurra gick upp i rök, natta gick upp i rök, sven gick upp i rök.
  • Natta fick hemsläp. Åkte samma tunnelbana men olika vagnar. Gäller att dra ut på det goda, eller det onda beroende på hur man ser det. Kan tolkas snuskigt men det inte snuskigt menat.
Söndag
  • Återställare på Kellys. Lollo rökte och hånade mig för jag såg ut som 7 svåra olyckor. Natta klämde på sina bröst. Peter undrade varför. Ingen vettig förklaring framkom men Lollo blev avis för att natta inte hade nån bh.

Snipp snapp slut. Tillägg?


Kakor is the shit

En morgon som inföll alldeles för tidigt, stopp i tunnelbanan, en seminarieuppgift som ingen förtstår, jobb, jobb, jobb. Men...!! Inget av det där spelar nån roll idag. Det enda som spelar roll är att kakorna är tillbaka. Ja, ni hörde rätt! Kakorna är tillbaka!! Jag ryser av lycka..!

Sett i vimmlet:
Lollo med en cigg i mungipan. En söndag, en rockbar, några öl och en camel light... Aa de e riktigt.


Schack-Matt

Så efter 3 års tjat, hetsande, psykande tog vi till sist tag i saken och spelade den där omdebatterade revanshmatchen i schack. Min värld slogs i spillror när jag inså att det va matt. Allt jag minns va en dam som flög över halva brädet och sen är resten suddigt. Men det är ju inte konstigt att man tappar koncentrationen när linus serverade vin i magiska glas som tycktes fyllde på sig själva och jenny matade mig med världens godaste paj. Tveksamt om allt gick helt rätt till där.

Summa summarum blev det en supermys kväll trots att jag och charmtrollet va oförskämt osociala i cirka 2 1/2 timme. Ledsen för det. Kompenserar nästa gång!

Ps. Enda anledningen till att jag skyltar med min förlust här är pga av en överrenskommelse gällande ett skjuts-utbyte. Knappt värt det men man får lov och stå vid sitt ord.



berätta det för Lina

Precis som Lina blir jag förknippad med en mat-kändis. Jag tycker precis som henne att det inte är så himla kul när det egentligen inte finns nån likhet alls. Så precis som Lina säger jag: Fucking jävla mat-Per

 

Så jävla likt är det inte. Det är inte mitt fel att folk är skelögda. Ser du Lina?

Bränt barn skyr inte shots!

Nu tror jag att jag har gjort mitt här. Blir hem och dra nått gammalt över mig och vidare till gröna sköna Aba. Linus har lovat att hugga ved vi kan inviga hans öppna spis över en turkisk peppar-shot och lite vin. Charmtrollet och jennii har lovat att titta förbi. Kanske ger jag charmtrollet en revanch i schack så han slutar gnälla nån gång. Och kankse blir det en tripp förbi stan sen. Det ligger ju änndå på vägen hem. Jag stänger inga dörrar! Få med sig brommapojkarna är nog däremot ett dött lopp. De har byggt sig ett helt samhälle ute i Aba och behöver inte innerstan längre. Och händer det så händer det på lördgar. Fredagar.. aldrig! De jobbar för hårt. (läs:de är för gamla)

Ses snart!

Fucking mat-Tina

Igår fick jag höra en kommentar som jag det senaste halvåret har fått höra minst femtioelva gånger!
- Du vet vem du är lik va...?, andra gånger har den yttrats: - Men guuud, du e ju sååå lik mat-Tina. Det tåls att observera att det är endast på jobbet, då jag serverar, som gäster utbrister dessa liknelser med den helylle och klämkäcka matgurun. Okey, jag kan medge att hon inspirerats av mitt hästflabb (när tandköttet syns), men sen??? NADA. 

Och även om jag inte ser mig själv som creme de´la creme, så får man väl ändå se det lite som en förolämpning?! 



Lika som bär? 

Man saknar inte kon förrän båset är tomt

På jobbet såklart.. Förr i tiden hade vi alltid kakor på jobbet. Massa kakor i olika former, smaker och färger. Och jag åt. Om jag åt. Tills det blev svårare och svårare att få på sig byxorna på mornarna. Då tog jag ett allvarligt snack med mina kollegor på måndagsmötet. Det här med kakor varje dag, hela tiden, det håller inte. Efter lite övertalning och en stark argumentation för nya hälsotrenden och lite vanligt blablabla var samtliga kollegor övertygade. Vi lägger ner kakverksamheten och går över till nötter. Nötter är nyttigt. Nötter är bra. Så nu har vi en skål med nötter i köket. Nötter i olika former, smaker och färger.

Saken är den att jag verkligen saknar kakorna. Jag tänker på kakorna varje dag, varje timme, varje minut jag befinner mig på kontoret. Jag traskar in i köket och tittar i kaklådan varje dag och tänker att kanske... Men den enda synen som möter mig är en stor, ful ,gul skål full av äckliga nötter. Jag föraktar nötterna. Jag äter dem, men jag njuter inte. Men nu kan jag ju inte gärna komma och säga att jag vill ha kakorna tillbaka. Hur skulle det se ut?

Definitioner av vänskap

Jag blev också bortplockad från nåns facebook en gång. Märkte det av en slump. Hade kommit upp i nått jämnt antal, typ 200 och så plötsligt va det nere på 199. Funderade cirka 5 min på vem det kunde vara men insåg att det va rätt lönlöst att försöka spekulera. Vet ju inte ens vilka jag är kompisar med där längre. Lite alla möjliga som lägger till en när de har fått torka på vänner.

Msn däremot är en helt annan femma. Där krävs det vip-kort för att komma in. Där sållar jag hej vilt och behåller bara de jag faktiskt vill prata med. Annars ryker de direkt. Min msn är till och med mer väldefinierad och handplockad än min egen telefonbok. Ändå har jag inte alla som finns på min msn på min facebook.  Det ni...


Om ni säger så...

...118 100 tror att Nathalie Fagerud är en trevlig och social kvinna. Hon jobbar på ett sågverk och gillar att cykla ikapp med katter,en respektfull men svårutövad hobby.


Hur kan de veta allt??

Post-it, post-it, post-it

Sen kväll på jobbet igen. Ingen prinssesstårta den här gången dock. Istället får jag bada i vuxenlivets bollhav. Post-its! Tusentals, i olika färger, som jag sätter precis överallt. Har inte mindre än (jag räknar nu..) 9 st bara på dataskärmen. På kanten förstås annars skulle jag ju inte se nått. Man får inte va dum.. Utöver det är hela skrivbordet täckt av de där rosa, gröna, oranga och blåa papperslapparna som är nerklottrade med telefonnummer som jag inte vet till vem de går längre, personnummer och kundnummer som jag glömt vad jag skulle göra med. Vågar förstås inte slänga dem ifall jag mot all förmodan nån dag kommer underfund med varför jag skrivit ner det från början. Sen har vi alla mina kryptiska meddelanden till mig själv. Man ligger rätt dåligt till när man inte ens själv förstår vad det är man försökt säga sig själv.

Exempel på post-its jag tittar på just nu och frågor jag ställer mig precis just nu:

Rosa post-it "Funkar ej. Ring när det gör det"   Vad är det som inte funkar?? Vem ska jag ringa? Ingen aning...

Orange post-it
" Fakturera! Tisdag, utan adress. Gör om"  Vilken tisdag? Ska jag skicka fakturan igen eller göra om fakturan.  Skicka den på tisdag eller skickade jag den i tisdags? Adressproblemet spekulerar jag inte ens i.

Grön post-it
" Hon vill byta medlemskap, kolla IJK" Jo visst kommer jag ihåg att jag skrev IJK för jag tyckte det va en smart förkortning men kan för allt i världen inte komma ihåg vad det va jag försökte förkorta.

Tack för idag, slut för idag.. Nu rullar jag nog hem och proppar i mig mer voltaren. Jag har ont..

Att lägga näsan i blöt

Nu när jag har fattat hur man gör stycke, kursivt och fet stil igen orkar jag skriva lite. Tack Sven! Du är en guldgruva!

Springer på en gammal bekant från en tidigare kurs på universitetet.
Bla, bla, bla, artighetsfraser, hej, läget, bra, tack, själv, jo fint, kul etc.

Bekanta: Jaha, fortfarande ihop med han ###? (Hon har träffat killen EN gång)
Jag: Jaha, nej nej det är slut.
(Kollar klockan och börjar gå lite demonstrativt, bråttom du vet)

Bekanta :
Jaha men varför tog det slut då?
Jag: *rycker på axlarna* Äh det blev så bara.
(Tar några steg till för att visa att jag verkligen måste gå)

Bekanta:
Men vad menar du? Hur blev det så?
(Jag börjar undra om hon driver med mig, jag känner knappt människan. Fatta vinken)

Jag:
Nej det funkade inte helt enkelt.
(Nu är väl ändå samtalet över. Trodde jag det)

Bekant:
Jaha, men vad va det som inte funkade då?
(Varför bryyyyr hon sig undrar jag, känn av läget människa)

Jag:
Nä du vet, misshandel.
Tystnad..... (Jag glor på henne gravallvarligt och vägrar och gå nu för nu vill jag verkligen veta hur hon ska ta sig ur den hära)
 
Tillslut..
Bekant: Jaha, ja sånt där är ju skitjobbigt asså,,, Men skitkul och se dig. Vi syns!

(Mmm vi gör nog det. Troligt!) End of story..

Nu har jag i alla fall vart och köpt lidingö tidning, kokat en kopp te och ska sätta mig ute på trappen och lusläsa linas artikel över en cigg.

Det blir ingen tjuvstart den här veckan men det ryktas om invigning av en öppen spis på fredag. Vem tar med sig vinet. Linus??

Nostalgi

Efter att ha förfrusit mig själv igår så verkar det som jag håller på och bli sjuk igen. Den här gången tar jag inga risker så jag varvar pepparmyntatéet med ingefäraté. Man får lov och lära sig av sina misstag. Och nej, herr charmtroll, jag ska inte glömma ferneten heller!

Fick sjuk nostalgi på universitetet idag. Tänkte på en tid när ingen jobbade för mycket och jag, lina, jenny och lena hade massa tid till att gå runt och slå dank på campus. Ligga i gräset och mysa, läsa lite, äta lite, röka lite. Springa iväg på en förläsning, komma tillbaka, mysa lite, äta lite. Dra en vända in till stan, mysa lite, äta líte. Ja ja ni fattar livsstilen. Hade massa roliga grejer från dan som jag hade tänkt blogga om men glömde allt när jag kom hem så det va kanske inte så roligt i alla fall.

Nu ska jag kila till Ica och plocka upp lidingö tidning och läsa linas artikel. Säkert grymt bra..

Bra glid.. Snyggt häng!

Hemma från hockeymatch! Va på riktigt tvungen att räkna fingrar och tår när jag kom hem för att se om alla satt kvar. 9 1/2 respektive 10. Allt under kontroll. Jag slog på stort idag och kokade varm choklad och köpte bullar och kakor för och ta med. Passade på att bjuda resten av läktaren på lite kakor också för att hålla supportrarna i shack. Tror det va poppis för jag och natta blev till slut fotade av nån skarpan-man. Enligt honom behövdes det lite mer glada miner som våra i skarpan. Borde ha bjudit den där nr.19 på lite kakor också när jag ändå höll på. Han måste haft svår pms idag för han pucklade på det mesta och kallade domaren för jävla sopa. Skarpans mest offensiva spelar gjorde mål förstås. Stiligt! Annars va det ett jäkla tjat om icing hela tiden och Natta fattade inte varför domaren stod och viftade med armarna titt som tatt. Det va ju ändå ingen som brydde sig om honom. Det är dock inte helt lätt det där med hockey och jag och Natta lämnade arenan med en hel del frågetecken.

Finns det straffar i hockey?
Hur länge håller en sudden death på och är det alltid samma "femmor" som är ute på plan?
Och varför är det fortfarande 5 på plan när nån fått 10 min utvisning? Mycket underligt...

Jenny har vart hocekyänka ett tag.. hon borde ha koll. Verkar va damerna som har svaren på grabbfrågorna här.

Hursomhelst hoppas ni får en fin kväll och tack lina för komplimangen. Såg dig irra runt i centrum i går förresten. Såg ut som du hade tappat bort dig själv. :)

Kvällens hocekycitat 
"Asså de som blir utvisade 2 min.. Går de efter en egen klocka eller efter den som stannar hela tiden?"

Nathalie "the one and only" Faggerud

Ps. Har vi fått nyförvärv till bloggen. Johanna? Vem, vad, när? Ds.

Tisdags kväll!

Jag är nu en isbit! (ville bara informera) men det var värt det! Ikväll var vi och tittade på när skarpan tog sig an gresta (burkarna) eller man kanske snarare ska säga körde över! 4 - 0 till skarpan! :D och vår egen lille hockey hjälte gjorde 1 mål! Weeee för Martin! Riktigt kul att se!! och mysigt, Mokklig hade varit flitig och fixat båda varm choklad och bullar och en randig filt till oss men dessvärre tog den varma choklade slut innan första periodens slut och efter det blev det kallt! Trots vantar på fötterna och halsduk under rumpan :( så på vägen hem började vi fundera på hur vi skulle utrusta oss till nästa match, ett måste är ju ullvetullve! raggsockor, mössa, vantar, halsduk till både hals och rumpa, 2 termosar choklad, och kanske ett par mufflisar! och självklart ett block och penna så vi kan skriva up alla frågor vi har till, låt oss säga, nån mer kunnig inom hockeyns alla regler och uttryck. man vill ju inte känna sig dum när man sitter där lixom ;) Vi får se hur det blir. Mokkling och jag fick en vän också! Vi bjöd på kakor och han tog kort på oss för vår possitiva inställning (hans ord). Han var inte säker på att han skulle kunna komma på nästa match (nått med microsoft tyckte jag han sa) men han skulle göra sitt bästa! vi håller tummarna!! :) Syns då! Puss från Fnatta som bloggar! Hihi!!

...När jag ändå är igång med klippen!


En låt att döda för...

Videon är inte så dum den heller men tänk att hoppa fallskärm med denna låt i öronen! Jösses, rysningar... Men att bränna gummi i baksätet på bengan med låten på ett svettigt kassettband hade också fungerat! Sophie, jag vet att detta är din musiksmak i sitt esse!

uppdatering

Någon som har kikat i L-Ö tidning ännu? Mäkta stolt för min förstasida!

Och Mokkling, den flitigaste bloggaren av de alla, hur går det med din fejk-boyfriend? 
Måste dessutom ge dig lite credd, du bloggar jävligt roligt!

Älgarna vs. Tallarna

Seminarie idag..

Vi analyser SCA och diskuterar risken med företagets stora innehav av skog med tanke på eventuella naturkatastrofer etc.

Elev: Men nu har SCA planterat kanadensiska tallar i norrland som ska va mer robusta.

Lärare: Jaha är det sant?

Elev: Ja visst, de ska tydligen till och med tåla älgattacker.

Alla nickar förstående som vanligt, jag med förstås, men inombords asgarvar jag och undrar... Sen när i helv**e började älgarna attackera tallarna? Vad har jag missat???

Alla sätt är bra förutom de dåliga

Kämpar man under tidspress så gäller det att spara på minutrarna. Därför inleder jag dagen med lite värdefulla tips om hur du får tiden att räcka lite längre.

Typiska bra sätt att spara tid på.
- Duscha och borsta tändrna samtidigt
- Äta frukost och klä på sig samtidigt
- Dricka kaffet på tunnelbanan
- Blogga medan man pratar i telefon med folk som bara kräver att man svarar "mm, ja, just det, aha, ok, ja jag förstår"

Typiska dåliga sätt att spara tid
- Duscha och klä på sig samtidigt
- Borsta tänderna och äta frukost samtidigt.
- Koka kaffet på tunnelbanan
- Blogga medan man skriver viktiga mail. Risken för sammanblandning är överhängande


Fråga: Hur trött är man när man vaknar, sätter på sig ett par strumpor för man fryser och sen knallar rakt in i duschen med strumporna på såklart.

Svar:
Ungefär lika trött som när man håller en mascara och en sked i samma hand, stoppar mascaran i diskmaskinen och skeden i väskan.


Hjälp!

"Just use Nero or Similar to burn the ISO's to seperate disks and install"

Kan nån översätta snälla. Nero? ISO?
Boys???


- Välkommen till teknisk support. Hur kan jag hjälpa till?

- Jo, mitt internet funkar inte.

-Nähä ok, ett ögonblick bara.

tick tack, tick tack, tick tack....

- Du vi verkar ha lite tekniska problem. Skulle du kunna ringa tillbaka senare.

Ironi?

Vad är det som går och går men aldrig kommer fram?

Fortfarande kvar på kontoret. Börjar fundera på om det inte är lika bra att sova över. Sitter och käkar överbliven prinsesstårta till middag och det verkar som det kommer räcka till frukost imorgon också så varför inte.

Passade på att printa ut alla föreläsningsanteckningar och för att spara papper skrev jag ut fler sidor per ark. Men idag funkar inte saker riktigt som det ska så jag råkade skriva in 6 kopior istället för 6 sidor per ark. Varje föreläsning består av ca 25-30 sidor så ni kan ju göra lite snabb huvudräkning på hur mycket papper det blir. Och sen lägga till att vi haft ca 15 föreläsningar totalt. Tur att jag ville spara på papper i alla fall.

Det sägs att tiden går fort när man har roligt men jag har inte speciellt kul just nu men tiden bara rusar iväg ändå och jag önskar att klockan på väggen bara kunde sakta ner en aning. Men den verkar ha bråttom den med. Men nu slipper jag i alla fall rusningen på tunnelbanan och det gör det fasiken nästan värt det. Ja, bara en vanlig måndag helt enkelt.

Att gå stående

Hört av kommentatorn under real madrid-español igår kväll

"Står du still i fotboll kommer du ingen vart"

Gäller det bara fotboll eller?

Var va helgen?

Jag fattar inte hur man knappt hinner märka att det blivit helg innan den är över. Och det trots våra tappra försök att förlänga dem genom att tjuvstarta varje vecka. Makes no sense!

Gårkvällen ägnades åt och fira lilla lilleman ute i gröna sköna enskede. Mycket vin, mycket öl men såg inte skymten av nån mintu black. Romen verkar ha tagit över förstaplatsen. Funkar lika bra för mig..Blev en helmys kväll som alltid. Natta fick skeda utan så mycket som minsta möjliga ansträngning så hon va nöjd. Lilleman och sophie höll sams och turterduvade sig och jag va avis. Så jag sökte kärleken i botten på glaset och fick precis syn på den när nån jäkel kom och fyllde på. Så sökandet fortsatte..

Vaknade utan baksmälla trots allt, tackade gud en sådär 9-10 gånger, åt en pizza på borsalino och glodde på torkel i knipa. Känner mig lite sjukare som människa efter att ha sett den. Nu ska skriva klart min analys och särskriva alla ord man kan särskriva och även de man inte kan för att försöka dubbla antalet.


Gäddor!

Innan någon fortsätter läsa: Sök upp närmsta fönster och titta ut. 

Föreställ er sedan detta scenario: En förvirrad och morgontrött blondin, ikläd golfställ (skall motsvara ett regnställ), en gigantisk kamera iklädd plastfolie, sittandes i en öppen motorbåt i Värtan. Tänk er sedan hur denna båt tar sig till ett dussintals andra båtar som precis fångat gäddor -Gäddor som skall mätas, vägas och få en marketing, i VÅR båt.

Tänk nu tillbaka på den förvirrade blondinen. Ser ni henne hur hon sitter där bland gäddorna i regnet? I sitt golfställ. I en guppande båt och med en kamera inslagen i plastfolien i högsta hugg? 

Om inte? Kika i Lidingö Tidning på tisdag.

10 år sen

En fredags förmiddag i skolan. Jag gick klass 9B på Lyckebyskolan i Vendelsö, Haninge kommun, ca 2 mil söder om vår kära huvudstad.

Läraren Camilla:
Jaha, vad ska ni hitta på i helgen då?

Elev:
Det är fest ikväll!!

Camilla:
Gud vad kul, vart då nånstans?

Elev:
I din mun, alla kommer!!

Camilla:
Men...

Elev:
Spottar ut snusen i näven och kastar den så den fastnar på whiteboardtavlan breve snälla söta rara Camilla.

( Det resulterade i ett fint besök hos rektor Kent och en lapp hem som Elev tände på och tände ciggen med han tjuvrökte från sin morsa. Var man bara 15-16 år när man gick i nian? )


Alla vägar leder till fjolljollen

Sitter och väntar på att fi ska plocka upp mig i teddylicios.. Baksmällan är äntligen under kontroll och jag är feting taggad.  Undrar däremot varför jag igår tömde allt ur min väska och proppade ner det i jackfickorna och undrar vems halsduk jag kom hem i. Skumt..

Mackan ringde precis och berättade att han fått ragg igår.

S: Soft, fräsh eller?

M: Njaa inte så värst. Så jävla trött på brudar som tror på troll och tycker satan är jävligt spännande. Måste nog hitta nån normal. Typ nån man kan snacka med. Hajar du?

Han är insiktsfull den där karln och prata är ju det nya ligga har jag hört. Nu sitter jag och stirrar på telefonen och hoppas den ska pipa till så vi kan åka. Vi drar INTE till fjolljollen ikväll. Hör ni det? Inte!! Gör vi det kastar jag mig överbord och gör slut på eländet. Men vi kör hårt ändå. Antingen går man all in eller så är man all out. Var fan är teddylicous??

4 timmar och 12 min senare

Fortfarande jätte, jätte bakis..  Mycket mer än vad jag tycker jag förtjänar. Inne på tredje iprenen nu. Släpade min trasiga kropp ner till affären för att köpa cola. Har obssessat över cola sen i morse och nu är lyckan gjord. Köpte 5 burkar och drog den första i en klunk. Varför köpte du inte en flaska. För det är godare på burk. PUNKT

Gjorde ett typiskt nybörjarmisstag. Väntade alldeles för länge med att äta vilket gör att hungern spårar ut totalt och man får sjukt starka begär efter konstiga matkombinationer. Så nu sitter jag här och glupskar i mig makaroner med köttbullar, falukorv, kassler, chevreost, spenat och tomat. Ser rätt oaptitligt ut men smakar bäst. Garnerade det hela med ett halv paket gräddfil. Typ som stroganoff fast ändå inte riktigt.

Finns bara ett sätt att ta sig ur dimman idag tror jag och det är att ge sig in i den igen. Ses vi ikväll?

Uppdatering

Bakis.. jätte, jätte bakis. Mår som 7 svåra olyckor och ännu lite värre. Måste ändå skriva nått kort innan nån klagar över att bloggen inte uppdaterats.

Hockey igår.. Natta förstod inte varför de använde en trasig klocka för. Den stannade ju hela tiden. Jag lekte i en snöhög och Sandra försökte förklara de hockeyregler hon lärt sig. Tydligen är det inte icing om det blir mål. Faktan fortfarande obekräftad. Tänkte livepoka nån och fråga men vågade inte... Tredje gången kan det smälla.

Berättar mer sen för nu kan jag inte sitta upprätt längre.. Ska lägga mig och drömma om en underbar värld full av isté och falukorv.

Ze bitch undrar...

louise is undrar om natta kommer köpa lagtröjjor från hockeylaget, färga dom rosa och trycka upp "team lilleman och martin" på dom och skrika-"GOGOGO" meddans hon håller i en termos varm choklaaaaad!

Lollo ringer igen..

Har en härlig, trallig ringsignal så jag svarar nynnandes på den.

L: SJUNGER DU I MITT ÖRA?
S: Jaaaaa
L: SKRIKER DU I MITT ÖRA?
S: Aaa de e riktigt.

Nånting om att dunka in huvudet i godisatutomaten, slå barn på gatan och att hata livet. Jag bespar er resten av detaljerna.

Gode gud låt henne börja röka igen. Kvinnan är en tickande bomb!

Dag 2 fortsättning...

Ringer Lollo..  Hon är på bra humör idag.

S: Hej vad gör du

L: Jobbar

S: Jaha kan du prata

L: Ja jag orkar ändå inte prata med några jäkla idioter som ringer.

Kort tystnad...

L: RINGER DU MIG MEDANS DU RÖKER?? GÖR DU DET?

S: Nej (Jag släcker ciggen)

L: NÄHÄ

S:  Du, kan du ringa XXX och kolla lite med XXXX

L: NEJ, HAN BORDE SKAFFA SIG ETT JÄVLA LIV OCH ETT PAR PUNGKULOR.

S: Jaha, ok

L: ALLVARLGT JÄVLA TÖNT. KAN FAN STOPPA UPP NÅTT OCH SITTA DÄR SEN.

S: Oookeeej.

L: INTE ETT JÄVLA BLOSS SANDRA. HÖR DU DET? HÖR DU DET?

Jag garvar lite

L: JAHA OCH VA FAN GARVAR DU ÅT??

S: Äh inget typ

L: NÄ JUST DET

S: Ring när du slutat gumman

L: *grymt* *grymt* *klick*

Natta åker vilse i SL

Natta hamnade visst i Abrahamsberg idag på väg hem från bortamatch. Flickan har bott i Stockholm hela sitt liv men har på nått mirakulöst sätt lyckats missa att det finns fler än 1 strand i den här stan. Och Farsta strand och Hässelby strand låter ju ganska snarlikt. Imponerande är ändå att hon kommer ända till gröna sköna Aba innan hon upptäcker att hon åker åt fel håll. Hon försvarade sig med att hon ju åkt över en bro och det finns en bro där hon bor också. Lustigt att det finns fler än 1 bro i en stad som är helt belägen på ett flertal öar. Tydligen är systemet med 3 linjer i olika färger som dessutom åker åt olika håll ganska komplicerad. Speciellt när de i samma färg även åkte åt olika håll. Natta tyckte bestämt att det borde finnas en ljusgrön linje åt ena hållet och en mörkgrön linje åt andra. Jag sa att hon fick en minut på sig att komma på vad som va tokigt i det resonemanget. Efter en ledtråd kommer hon på det, funderar en stund och svarar betsämt.

-Men i min värld skulle tågen vara självlysande och byta färg när dem vänder.

Jag önskar varje dag att jag levde i hennes värld...


Teknikens under(gång)

Jag har en sån där cool, fräsig grabbklocka som inte bara visar tiden utan även datum. Problemet med min fräsiga, coola klocka är att den inte fattar att vissa månader har 30 dagar och andra 31. En har till och med bara 28 men det är överkurs. Förra månaden trodde klockan, vi kan kalla honom herr Swatch, att det fanns hela 31 dagar. Alltså ligger herr Swatch en dag efter och säger att det är den 1:a i månaden idag. Hade jag tagit mig ungefär en halv sekund till att tänka efter hade jag såklart kommit på att det idag inte är den 1:a utan självklart den 2:a men efterom jag är slav under herr Swatch så ifrågasätter jag sällan vad han säger och printar ut, packar och frimärkerar inte mindre än 102 fakturor med fel betaldatum.  Ja.. så kan det gå när inte haspen är på...


Dag 2

Vi har ju lovat att följa lollos sluta-röka projekt och inne på dag 2 passar det bra med lite uppdatering.

Åkte för och luncha med det lilla livet igår för att se hur den första dagen gått. När vi möts är hon lugn och sansad (läs osammanhängande och skakig) men allteftersom lunchen lider mot sitt slut blir hon desto grinigare och snäsigare. Vi hamnar i en vild debatt hurvida hon ska köpa nikotintuggumin eller inte. Jag hävdade att det va en dålig idé eftersom det bara innebär att byta ut ett beroende mot ett annat. Tyckte hon skulle härda ut abstinensen för att bli kvitt skiten en gång för alla. Det va lagom populärt och de snäsiga kommentarerna uppgraderar sig till agressiva påhopp. Jag bjuder på det... När jag lämnade henne ca halv 3 hade hon fortfarande inte tagit ett bloss. Hur hon tog sig igenom resten av dagen återstår att ta reda på.

Så överlag blev det en trevlig lunch och vi hade ett sånt där samtal som man bara kan ha med nån som känner en alldeles för bra för ens eget bästa. Ja fick för mig nått, hon sa -Skärp dig, du är bara uttråkad. Samtalet va över och vi fortsatte glupska i oss våra cesarsallader.

Ps. Enligt ett nyss mottaget sms är hon fortfarande rökri. Jag tror hon ljuger. Snart läser hon det här och ringer arg som ett bi :)


Herr gårman blir fru gårman

Nu blir det mer jämställt vid våra övergångsställen! Klassiska herr gårman byts ut mot en fru gårman. Frågan är förstås om män/kvinnor som använder kvinnors/mäns övergånsställen ska bötfällas, eller är det helt enkelt lovligt att köra på dem? Framförallt ryktas det om att detta beslut fått herrarna i rödljusen att rasa. De bevakade övergångsställena förväntas lämna in en officiell anmälan till jämo inom den närmaste framtiden.


RSS 2.0