Och julen vara än till påska...

Så va det snart jul. 

I år stannar jag hemma och planerar att fira det med stoj och stök.
Jag ska köra hela julebaletten med ljus i taket, på golvet, i hyllorna, i sofforna. Ja kanske till och med i kylskåpet.
Ska ha fula grejer i guld, silver, rött och grönt hängandes precis överallt och en jäkla krans på dörren ska jag också ha. Dricka glögg tills jag spyr och skråla ikapp till nu e det jul igen.
Men som alla kloka gör man bäst i att först experimentera på bortaplan. Och det va planen när jag armbågade mig fram bland glitter och glamour på stan idag. Visade sig att jag e rätt bra på det där med att köpa gulligt skräp som man bara gör när.. ja som man bara gör ibland.

Nånstans mellan påsmossa på åhlens och grytvante på claes ohlsson så snubblade jag mitt i piruetten. Gick jag fel? Gjorde jag fel? Köpte jag fel? Och plötsligt e det alldels för mycket folk överallt. Uppradade som en mur och jag kommer inte igenom. Alla pratar men orden hörs inte fastän de finns där, hängandes i luften. Förklädda ord e det som hörs. Verkligheten är klädd i tapeter. Ville aldrig åka karusell men allt snurrar ändå. Och jag undrar om det är jag. Är det alltid jag? Sneglar över axeln men gatan är tom på folk nu och ingen går efter. Måste jag leta mig tillbaka? Jag hittar ju ingenstans och jag förstod inte ens vilken väg som var fel. Finns för många vägar i  den här stan. Funderar på att sätta mig och vänta vid en parkbänk, vänta på en utsträckt hand som kan ta med mig därifrån men det är mörkt och kallt och alla har gått hem så förmodligen får jag vänta hela natten. Kanske blir jag sittandes i flera dagar.
Är jag trasig? Eller oläkbar? Jag ser ju onekligen hel ut... Men vissa punkter ömmar förfärligt och på ett slagfält fullt av gamla ruttnande lik blir ett "hörs sen" en ekande signal och ett vi ses snart ett kanske aldrig mer. Blev jag halt medan jag försökte lära brutna löften att gå?

Så sitter jag här, sneglar på en överfull kasse, en trasig klack, och undrar ifall blindtarmen sitter på höger eller vänster sida. Och när jag tittar på mobilen för 78:e gången så föraktar jag mig själv. Jag fryser och jag kramar min tomte tills hans käpp lossnar.

Vackra ord om kottar

"Kotten, vegetationens motsvarighet till Platt-tv:n. Små bladiga bollar som man ibland kastar svinhårt i ansiktet på en klasskamrat 1986, för att dagen efter får stå måltavla för någon äldre brorsas karate-session. Granens pung. En pung som av outgrundlig anledning aldrig sparkas in."


Tant? Då är vi 2..

Tittar på dokument inifrån... Sara, 16 år beskriver sina och hennes vänners alkoholvanor.

- Assååå, vi dricker ju inte as mycket jämt. Ibland sitter vi bara och myser nånstans, typ på stranden och dricker lite vitt vin.  Hihihihihi ja veeeet. Det låter lite tantigt. hihihihi men de e saaant.


Undrar vad lilla Sara skulle tycka om att glo på dokument infrån på SVT en lördagseftermiddag??


Nu är jag tant

Idag blev jag 30 år äldre än vad jag var igår. Jag har nämligen köpt gångstavar. Ni tror säkert att jag skämtar, men det är faktiskt sant. Jag riktigt kände hur jag blev ryklig, slapp och gråhårig redan när jag betalade för stavarna i kassan. Någon som vill stava med mig på söndag?



Promenadkompis?


I'm dreaming of a white christmas

9:e December
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det någotvackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.
Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt.
Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.

12:e December
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger
att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt!
Harry säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen.
Jag tror inte att det är möjligt. Harry är en trevlig människa. J
ag är glad att han är vår granne.

14:e December
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra.
Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna.
Detta är livet!

Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen.
Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15:e December
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället.
Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill
skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag
tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16:e December
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan.
Frugan skrattade i en timme...Roligt..

17:e December
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans.
Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne.
Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt.
Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.

20:e December
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt.
Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag.
Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom.
Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!

22:a December
Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så inihelvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta.
Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!

23:e December
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse.
Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!

24:e December
15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln.
Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt.. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen..

25:e December
God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!!. Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka.
Jag hatar SNÖ!!! Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog
till den jäveln i huvet med skyffeln...

26:e December
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!!
Och allt var HENNES idé.. Hon går mig på nerverna...

28:e December
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29:e December
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in.
Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30:e December
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog
honom i huvet och kärringen har åkt till sin mamma...

31:a December
Eldade upp hela jävla hushelvetet.. Ingen mer snöskottning här!!

Gratisresa till Karibien?

Precis när jag hade kommit innanför dörren hemma idag ringde hemtelefonen. Av princip har jag slutat att svara i hemtelefonen eftersom det uteslutande är telefonförsäljare eller marknadsundersökare som ringer. Jag vet inte varför jag gör ett undantag idag, men jag galopperar in i lägenheten med skor och jacka på och svarar i telefonen:

- Hallå?!
- Congratulations!
- Va?
- Du har vunnit en gratisresa till Karibien, säger en kvinna på engelska med en mekanisk röst. All you have to do is to press nine on your phone.

Tystnad.

- Press nine, fortsätter damen, i'ts the one down to the right on your phone!

Jag lägger på luren och bestämmer mig för att jag ska fortsätta med att inte svara i min hemtelefon i framtiden.



Har jag gått miste om det här?


Svensson Svensson

Inge, kampan, karre... kalla han vad man vill men att mannen är ett geni finns det inga tvivel om. Att gå på Ikea är att se sitt liv passera i revy. Din barndom, ditt tonårsrum, ditt nu och din framtid. Och inte fasiken behöver man fler glas, fler handukar eller fler ljus men kostar det under 5 kr så behövs det till nått. Så är det bara.. Som tidvattnet eller fullmåne. Plötsligt är man konsumtionssamhället personifierad och släpar drägglandes sin knallgula påse mot kassorna. Sen står du vid utgången, pillar bort oliverna från en flottig 5 kroners pizza  och lyckan är fullgjord. En tår rinner ner för ögat och den sista pusselbiten faller äntligen på plats.


Dagens CV citat:

Har goda datakunskaper i program och sånt.


Snövits undergång

Är som 3 av de 7 dvärgarna idag. Trötter, butter och prosit. Varför infaller alltid mornar för tidigt? Irrade runt i kollektivtrafiken som en zombie mitt i rusningen. Det är dödssynd att röra sig så långsamt som jag gjorde och om blickar kunnat döda hade det blitt massgrav på studs. Förlåt, jag menar mass grav.

Jag har gått och blivit riktig hockeybrud och uppgraderade mig från zinken till hovet igår.  Betydligt varmare än tidigare konfrontationer med livet på is. Ville fråga min stolsherre hur de gjorde för att isen inte skulle smälta men vågade inte. Tror han hade rest sig och gått då. Lekte ju 20 dumma frågor och hade nog redan fyllt kvoten när den funderingen ploppade upp.

Annars då?

Jag kuggade tentan. Kul! Verkligen roligt!

Blev av med en smörkola till igår. Delade känslor där.. Man ska ju glädjas åt sina vänners framgångar men de är förbannat goda de där smörkolorna.

Natta har blivit lovad en skedscanner av CT och ryktet säger att hennes utekvällar på fjollen kommer sluta betydligt tidigare hädanefter.

Nu ska jag åka hem, krypa ner under täcket, dricka litervis med té, skita i att plugga och tycka jävligt synd om mig själv.

Ögongodis



Blir inte denna karl vackrare och vackrare för varje år?

Man blir ju orolig...

jenny säger:

Lollo, det är måndag. Har du glömt?

underbara helg! säger:

vad ?

underbara helg! säger:

säg inte att nån fyller år

jenny säger:

det hoppas jag verkligen inte

jenny säger:

underbara helg var i helgen. men nu är det måndag. Det borde stå "pissmåndag" eller något. Det är inte likt dig att låta så där positiv... Har det hänt något?

underbara älg! säger:

Haha

underbara älg! säger:

sådär

jenny säger:

Tack, nu känns det mer som du.


Teknikens fall och lussebullarnas uppståndelse

Efter att mot all min vilja, mot alla grundläggande instinkter och mot alla odds faktiskt lyckats masa mig upp ur sängen halv 7 och komma till jobbet strax innan 8 så möts man förstås av datakollaps. Inget funkade och kontoret promenerade runt i korridorerna som rastlösa höns tills jag tog tag i saken, kilade ner till 7 heaven, köpte lussebullar och styrde upp en 3,5 timme lång fikarast. Produktiv dag! HELT STÖRRRTTTT! :D

Jag som va redo att ta tag i dagen efter att ha spenderat 99,9% av söndagen vågrät.
Vem hade kunnat ana att det fanns bättre sätt att spendera helgen på än på fjolljollen. You live, you learn!
Nu e det dags att gräva ner sig i matteböckerna och försöka få bukt med separationsångesten..


Illusionisten

Som utlovat blev det mojitos i enskede gård.
Jätten slogs med tjejerna och vännen hans visade upp sina 
naprapat-trick. Livet va en schlager och 1 liter rom och 1 liter bailys senare blev det en vända på sturecompaniet. Nää gick ni på den? Klart det blev jollen. Jag tog ett ärovarv, tog tag i kvällen och åkte hem och sov.
Ryktet säger att lollo följde efter strax efter och vad som hände sen återstår och höra..
Ring 333, du har 9 nya meddelanden. Ganska säker på att 8 st innehåller hög musik och nån som gormar hallå i bakgrunden, det nionde är mamma.

Vaknade av att guzzi ringde. Det va skönt och höra hans röst igen.
Låg kvar i sängen en timme. Snicksnackade med lena som brutalt och ärligt tog ner mig på jorden efter att jag gnällt på livet ett tag. 

Får sms från marcus precis.  "Kaffe, cigg, bulle, cola och nintendo 8-bitars?" Där har vi nån som vet hur man styr en bakislördag!

Dagens, Veckans, Månadens Garv!

Håller ju på och söker efter en ny mig på jobbet. Därav har jag idag plöjt igenom cirka 30 st personliga brev och cv:n. Sitter med svullna ögon och kramp i magen efter att ha garvat oavbrutet tills tårarna sprutade. Vad är det för fel på folk? På riktigt. Man får bara inte tala om sig själv i tredje person och man får absolut, absolut inte beskriva sig själv som ett jesusfreak!

Här är ändå de bästa utdragen.

"Har bra lokalsinne. Jag har god lokalkännedom i city för jag har åkt runt i city till olika gator" - Ja det är ju bra, då hittar han i alla fall till intevjun.

"Nu behöver jag pengar för att stå för mina egna kostnader" - Nää inga kommentarer

"Gillar att gå runt med kompisar" - Kul, när kan du börja??

"Vill utvecklas inom butiksförsäljning" - Duktigt att glömma ändra i CV:et. Nej tack!

"Är vältränad. Har styrketränat 3 mån" -Hahaha ska jag skratta eller gråta på den. Tveksamt...

"Hundfrisörsutbildning" -  VA????

"Gift med Rico Martinez"  - Jaha och vem fan är det??

"Min bror har studerat juridik och jobbar som advokat och min syster har suderat ekomini och jobbar som inköpschef" - Jaaaahaa och jag skulle bry mig för att....???

Freaky friday - stående rubrik

Antalet skribenter växer lavinartat. Mycket skönt och se... :D Fint internationellt besök har vi fått också. Härligt!

Pannkakskalas igår. CT gav lillman grundkurs i städning precis innan han slog honom i nått hockeyspel :). Jag fick ta konsekvenserna och 5 smällar senare hade ilskan och städkunskapen tagit musten ur han och han slockade lagom till det att batman började. En mycket trevlig kväll helt enkelt :)

Gled in på föreläsning imorse, 2 timmar sen, slog mig ner, stirrade, undrade vad gubben där framme i helvete pratade om och slutade lyssna efter en kvart. Men ofantligt glad att jag har lena tillbaka på kursen i alla fall.
Delad ångset är halv ångest!
Vi stirrade båda två, stirrade ömsom på tavlan och ömsom på varandra och brast ut i asgarv var tionde minut. Återstod inte att göra mycket annat... Vi har onekligen ett problem.

Fredag idag och för de som missat det (förmodligen ingen)...
I'm making MOJITOS!!!

Vem fan tycker om tjock rutten mjolk?

Vaknade i morse och kande ett ovantat och starkt sug efter filmjolk som i ett forsok att bota med vaniljyougurt vaxte till en -ja faktiskt- liten saknad av Stockholm. Resulterade i ett mycket utveklande samtal med Froken whatever som effektivt botade min hemlangtan genom att beratta vem som numera ar chefredaktor for Nojesguiden. Man tackar odmjukast och atergar till att njuta av avstandet mellan mig och denna trumpna lilla dottir. Vaniljyougurten smakar gott igen. Komversationen med denna froken ledde aven till slutsatsen att hemtelefonen ar utrotningshotad och jag hanvisades till att, med eller utan prickar, gora entre i Skiten.  Sa hej hopp jattesnopp i er allihopa!


Kossorna tar över världen!!

shit, det här var jag nära på glömma att dela med mig. Kanske något av det sjukaste jag hört!
here it goes:

som de flesta av er säkert vet så var jag på en rent av osmaklig maskerad i en rent av utsökt krokodildräkt. väl där när jag satt och svettades i den pyttelilla hörnan på soffan, där inte ens min jävla svans fick plats, så fick jag höra detta av en liten tjock dvärgklädd kille(typ som sandra):

-" Kossorna är jäääädrans smarta smarta ska ni veta. dom äter det dom gör att dom ska fisa. och dom fiser så mycket för att förstöra ozonlagret, och när ozonlagret försvinner så dör vi människor, ja nästan alla djur förutom kossorna för dom tål klimatet men inte vi och då tar kossorna över världen!!"

VA, är det inte det sjukaste ni hört. det bästa är nog att efter han sagt detta så tog han sig på huvet och sa "jag är inte galen, ha...ha" 

lööööv the kossor, annars skulle man ju inte va polare med...Natta?

Research-Benny

Men Benny! Viggo Cavling står ju fortfarande som chefsredaktör på Resume? Vart hittade du infon om "lill-tjejen"?

Förresten, vad säger ni om jag säger Lördag? Jag är LEEEEDIG!

Puss

Thugs

Idag har jag svurit ca: 40.000 gånger. svär hit och jävla helvete dit! -skrämmande. folk kollar på mig lite oroligt, vet dock inte om det är för mitt verbala uttryck, att jag skriker efter Morgan på mitt jobb " MEEEN, gåååå iiiiinte, vi skulle ju ligga med varandra!!" eller stirrar på min andra kollega Lina och väser "mänsklig beröööööring" och luktar henne i håret.

Ja, där kunde vi nog alla konstatera att jag är mentalt rubbad idag helt enkel. Kan det va för att jag och Natta(a.k.a. Kuken) pimplade rödvin utav bara helvete igår samtidigt som vi tjöt så fort vi såg hunkar spänna en sena på tv? Vad säger du Natta, samma tid, samma kanal, samma vindunk? Sandra kommer ju vara på i alla fall, hon e ju alltid full och har ju fyfan alkoånger från FÖRRA ÅRET??! eller har jag fel nu, Alexandra Mokling?

Förövrigt så går det fan ok med att sluta röka, det gick strålande förut men nu bara ok. Rökte både igår och i förrgår på kvällen, sjukt illa. röker inte på dagarna i alla fall men har gått upp som i helvete istället så kul, nu har man massa kilon PLUS rökning att ta tag i. Tror jag hade nåt smart tänkande förut när jag sa  som Sandra skrev "äta ägg i 2 veckor så man blir smal"-DET mina vänner är fan nya grejjen.

que?

Sandra, varför tar du ett självporträtt av dig själv och kallar Picasso? fattar lixom inte det.....konstigt

Alla heter Pablo i Madrid


Picasson jag köpte.. Är han inte alldels underbart eländig. Jag ryser lite. På riktigt..
Ska fixa finfin ram på Ikea och hänga han över sängen. Snart hoppas jag.


Love is in the air

Lollo skickade gulligt sms igår kväll och jag svarade lika sött.
Imorse slängde jag iväg ytterligare ett sms.

"Vilka fina sms vi skickade till varann igår. Jag va full. Va fan är din ursäkt?"


Svaret
"Att jag älskar dig.... HAHAHA nä jag va dyngrak. Vad fan troru!?"



Vi har en speciell relation

Sagan om..

...när sushi och lättöl blev korv och starköl

Lovade dyrt och heligt att inte vardagsdricka denna vecka. Men ibland blir saker inte som man tänkt sig insåg jag när jag slöt handen runt den första kalla tuborgen på kellys igår. Jag gjorde mitt bästa för att hålla tempo med pojkana och fyra öl senare hörde Nicke shot, blev hånad av bartendern för att dricka godis och begav sig vidare. Nerklubbad på hornsgatan vaknar stackarn på sös. I helgen får han gå ut i rustning och hjälm.

Tillslut svek vi kellys för nachos och burritos (läs korv med bröd). Alla vägar hem går genom magen. Steg upp mitt i natten och luktar hårvax efter att ha liksom lutat mig lite  :)

Så här har Mokklings bloggdag sett ut



Nada helt enkelt.

Vi fortsätter på bittertemat...

Har varit hemma i soffan idag, sjuk och eländig men inte så där tillräckligt sjuk för att bara sova hela dagen. Har i alla fall fått lite plugg gjort och belönade mig med glass för att jag har varit så duktig. Slog på teven och kollade på Resumés program på åttan som avslöjade att Nöjesguiden har en ny chefredaktör. Den yngsta genom tiderna tydligen, bara 22 år gammal. Fy fan alltså. Ingen glass i världen kan rädda mig från den bitterhet jag känner nu. Eller vad säger du Lina?


nä, jag ä int bitter?!

Nu sitter jag här, sur och jävligt! Man tror att man e stark, finsk och ståtlig men det pajjades idag, eller inte det att jag är finsk utan stark. här har jag gått och trott att jag vetat bättre än att sätta mig och skriva i en Jävla blogg men nu e man här, VA!? nu e du allt bra nöjd va, Sandra... det vet jag att du e nu när du sitter där vid datorn, tuggandes på en sämre ostkaka och smulorna praktiskt taget har byggt ett eget samhälle vid dina mungipor, och så skrev hon nyss: "Hur går det med bloggandet?" det är ju så att jag ser hånflinet igenom ordet "hur"! BAH, nu är jag förlorad till blogg.se.nördarnas-värld.
Nu kommer man gå runt och säga saker som "nej, vi har ingen telefonkontakt men vi kommenterar varandras bloggar". gör jag det så kommer jag glatt surfa in på hemsidan www.Självmord .se och gladeligen ta del av de smaskiga tipsen för ett riktigt lyckat självmord:)

Idag har jag låtsasjobbat i exakt 6h och 31min, det är jobbigt ska ni veta, att låtsasjobba är en konst inte vem som helst som klarar... skulle nästan kalla det den nya livsstilen! man måste sitta, inte slappt, utan ganska rakryggad med ena handen snett ihopknuten över munnen, ögonen ska kisa mot skärmen och andetagen måste vara tunga och helst ska man ibland sucka till högt! jag är helt slut av att låtsas jobba idag, nästan som att har fått ögonspärr efter allt kisande. En helt vanlig låtsasdag helt enkelt.


Vaka

Rotar runt i källarn, letar efter mitt vintertäcke, klampar rakt in i ett tidigare liv.
En papperspåse fullproppad med rester.
Suddiga fotografier, en repad skiva, gulnade papperslappar och en trasig sträng.
Slås plötsligt av en förfärlig saknad.
En sån som får det att värka i hela kroppen.

Vad äta?

Hungrig som en varg, funderar på vad jag ska laga. Nått light och nyttigt. Svårt och tänka light när man fastnat i en ond cirkel av dåliga vanor. Drömmer mig tillbaka till en kväll på larsan när lollo efter att funderat länge och väl med allvarlig min tittar upp på mig:

- Sandra, jag har värsta idén. Om jag bara käkar ägg i 2 veckor. Då lär jag ju bli skitsmal! Och ägg är ju gott... 


Hon är vis min vän. Det blir omelett till middag.

Welcome to baka

Hemma igen. Pratar med natta igår natt. Frågar om det senaste.

Natta:
Nä du vet. Inget speciellt har hänt. Va hos lollo i veckan. Drack vodka och kollade på insane anal.


Jaha, allt som vanligt alltså..


license to kill

Hej Bloggen. Det var inte igår. Vet du en sak? Idag är det måndag. I like måndag över allt! Om jag fick bestämma så skulle det vara måndag precis varjedag. Måndag den 25:e såklart. Astråkig dag, men löning var dag. Man skulle kunna komma asbakis, eftersom det är ju ändå bara måndag. Eller jag vet inte varför jag bränner flera rader på och berätta hur bra måndag är.

Men däremot så är det bara fyra dagar kvar till helg, och vad är bättre en ledighet? Lite lön, då förståss.. ja eller.. vafan. Fuck it.

Idag så ska jag försöka förklara för mina husdjur, dammråttorna att dom ba måste bort. Jag kan inte ha dom kvar. Jag har inte tid för dom och jag är verkligen lessen, jag måste priotera. Det är assynd om dom rackarna, men vafan ska jag göra då? Maten är dyr och dom stökar ner. Skiiit.. Nu åker dammsugaren på och i micron står hemlagad middag, nu uppvärmd och klar. Ska jag äta först eller slakta mina husdjur först.. Omväxling förnöjer så jag slaktar först, sätter på kaffebryggaren medans jag äter och har en bra kväll!

Björnhälsningar!

Lina.. du e charmig nar du e arg. Fuck 3, lets go telenor! Vi rear ut personalen pa blocket och säljer lollo pa ebay. Problemet löst! Fast allvarligt.. Har inte Lina fixat stammisrabatt hos inkasso snart?

Och varför skulle jag kolla bloggen när jag är bortrest?
Har bättre saker för mig förstar ni. Idag besökte jag Picassos gamla hem i Malaga. 
Plockade upp en tavla medan jag va i krokarna. 1,7 mille men pengar finns ju i bankomaten.

Mormor säger att ja blivit tjock.
Morbror min säger att det e charmigt.
Jag hävdar att jag gör som björnarna.

Mandag e jag tillbaka. Lastad med sangria, och machetas som man kan skjuta med :D

UppmÄrksamma att jag Överlistat utlÄndska tangentbord.
Mmmm just det. Mig lurar man inte sa lätt!


Nu är det kriiiig!

Alltså nu jävlar! Jag e så förbannad att jag inte vet vilket ben jag skall stå på!
Fucking jävla TRE, säger jag bara. Jag har haft abonnemang hos tre typ ända sen de startade. Under hela tiden har mina telefonräkningar aldrig legat under 1000 kronor...Fatta vilken bra kund jag är! Min senaste faktura var på 1535 riksdaler och eftersom det inte var så mycket klirr i kassan denna månad tänkte jag "äh, jag väntar tills jag får påminnelse" (betalningen skulle vara inne den 31/10) ...Men nähä, redan 4 dagar efter förfallodatum är mitt abonnemang avstängt och en liten lapp från inkasso trillar i brevlådan! De kan senast ha skickat den den 3e (TRE DAGAE EFTER FÖRFALLODATUM?). I min ilska ringer jag kundservice och frågar vad som pågår. Då svarar den stackars tjejen (ja, jag tyckte synd om henne för jag var aaaarg) "-ja, du är ju ganska sen med dina betalningar, så vi skickade räkningen till inkasso på en en gång" Jag flippade och sa att jag ville säga upp både det ena och det andra och då säger hon lugnt "den kundservicen har redan stängt för dagen, du får ringa i morgon" Då kontrar jag med: "hur vet jag att jag inte får en ny inkasso imorrn då, med nästa månads belopp, det vore ju klokt av er att skicka ut ett inkasso innan själva räkningen, då får jag ju verkligen arslet ur vagnen".

DÅ SVARAR MÄNNISKAN:
- hehe, jaa, då får du väl betala dina räkningar i tid så!

Seriöst, jag förstår varför folk dödar andra. Inga konstigheter. Ge mig en machetas och jag skall skuta skallen av henne. 

MOKKLING, du är bäst på det här, men bortrest...(jag tror du kollar bloggen ändå?) HJÄLP! Vad gör man?

LQLQ...Du kanske är kollega med den där fittan! Kan du plocka henne? Men också: Brukar tre göra såhär mot sina femstjärniga kunder? (ja, majsan sa att jag var det. Så det så.)

Aptitretare

Jag:
I take the meat balls pleas.

Kyparen:
Do you like your balls big or small?

Jag:
Ehhhhhhhhhh........????

Kyparen:
The big balls taste best.

Jag:
Ehhhhhh.. Okeeeej. If you say so.

Bokstaverna ar inte som de ska

Jepp, rubriken ar snodd men jag har kopt rattigheterna till www.bokstavernaarintesomdeska.com sa det gor inget :D

Lovade att inte blogga och inte facebooka under semestern men inga regler utan undantag som sagt. Skriver nagra rader i alla fall sa jenny slutar ringa. Ute pa havet pa vag till Gibraltar. Tittar ut genom fonstret och undrar om det ar Afrika eller Europa jag ser. . Underligt hur snarlika varldsdelar ser ut pa langt hall. Nu tog fantasin slut... Man blir mojsig i huvudet av semster. Nu blir det yoga med xing xong.

Igar fick jag ett typiskt pensionar tips. Lider man av fottsvett ska man lagga fotterna i te. Alla sorters te funkar tydligen. Tre ganger under en vecka sa ar man botad sags det.  Eller.. pensionaren sager det.

Ibland hor jag min mobil i syne. Det ar nastan varre an nar mobilen later pa riktigt men fran  fel person. Fan.. nu tanker jag igen. Skulle ju lagga av med det. Historien upprepar sig. Alltid..


Var är brudarna?

Har varit inne på bloggen fyra gånger idag och det är fortfarande ingen (läs Mokkling) som har skrivit något. Först blir jag lite irriterad och facebookar lite istället. Efter en stund blir jag lite orolig. Har det hänt något? Kanske borde ta fram mobilen och ringa, men jag orkar inte gå och hämta den. Jag kollar bloggen om en timme istället.


Flyttar med fåglarna

kl. 8.00 slår jag upp ögonen och kan inte somna om.. Ligger kvar i sängen och stirrar ut i ingenting i 3,5 timme.
Jag e folkskygg idag. Och under täcket är det varmt och tryggt. Och tyst..

Det enda jag är sugen på är jordgubbsfil.
Har ingen jordgubbsfil så det blir inge med och äta. Kompromissar inte idag.

Till alla er som är bakis idag kan jag glatt meddela att lollo mår snäppet sämre än alla andra tillsmammans. Jag fick i mig en liter mjölk och nickes nuggets innan läggdags och är för en gång skull inte bakis. Däremot verkar jag dras med en dålig ovana att nalla på andras donken-mat. Men han va så glad på mig igår så hade nog kunnat sno hamburgaren också utan problem.

Resten hoppas jag får kul på hockeyn. Hoppas de vinner, hoppas jätten får spela och hoppas martin gör mål. Framför allt hoppas jag att natta påminner lina om varma skor. Jag stannar under täcktet idag. Finns mycket ingenting kvar att stirra på.

Blommorna tycks ha vissnat och jag förstår inte ens varför. Inget svar, ingen förklaring.  
Vad va det jag missade?

Ja, jag har en dålig dag. Är bitter, sur, arg och ledsen och det finns bara en sak att göra. Att fly landet helt enkelt.  Sagt och gjort! Vi hörs..

So long!


RSS 2.0