Ännu en helg förbi...

Helgen var mycket trevlig! Öl med Jenny och pojkarna på Tiffanys sen jollen en stund, det var fredagen det. Lördagen blev det kaffe och mys hos Lollo på dagen sen öl på medusa med Niclas, Jonas och deras vän (minns inte hans namn tyvärr). Så kom söndagen men det blev inte en vanlig söndag utan hockey i globen med Lollo, Niclas och Tobbe! Sjukt kul Sverige slog Finland med 4-0 och vann med det hela tuneringen! Stort grattis! Men höjdpunkten var nog när det visade Bengt-Åke Gustavsson på storbildsskärmen och Lollo utbrister "Heja Svennis, heja!!" Jag försöker hålla mig för skratt och förklarar lugnt att Svennis är förbundskapten för Mexico och inte Sverige, och det är i fotboll! Men det var ett bra försök i alla fall, båda är ju tränare inom nån form av sport!
Efter hockeyn gick jag och Lollo hem till henne och drack kaffe och kollad scrubs och sex and the city på hennes nya projektor. Nice!!!

Nu är det måndag och ny vecka men jag måste säga att det inte känns lika hårt som det brukar. Klev upp lite efter sex i morse (till skillnad från kl sju som det annars brukar bli) och han både med att dricka kaffe, laga och äta min frukost, borsta håret. Ja, en hel det. Jag och Sophie åt göt och drack kaffe i soffan medans vi snackade massa skit! Kunde inte få en bättre strart på dagen! Så närjag väl kom till jobbet var jag redan vaken och kunde börja arbeta direkt, de ni!
Dagen gick fortare en förväntan och efter jobbet åkte jag och Sophi och handlademiddag och shoppade runt på ICAs nedervåning. Säger bara WOW! Va "speciella" saker det finns! Fick med mig lite garn, kylskåpsmagneter och shotsglas!

Vårt kärleksbarn är fött, Anki!


Tänk innan du talar... Nja, det har jag nog aldrig hört!

Jag ringde till vår IT-avdelning, nämligen "lill-Alex" (han heter faktiskt inte så för att han är 1,50 cm lång utan för att varenda än av våra datasupport killar hetar Alex) och bad han komma hit. Väl här fågade han snällt hur han kunde hjälpa mig, var på jag svarar "Jo jag behöver hjälp med min mus, den har blivit helt galen!" Lite oförstående hör jag hur hela min avdelning bryter ut i gapskratt. Jag inser då hur jag har utryckt mig. Lite pinsamt! men en som var pionröd i ansiktet var "lill-Alex" som skenerat säger att han ska försöka hjälpa mig med det och sen försvinner han härifrån så snabbt som han små ben orkar bära honom...

Måtte våren vara här snart...

Hela veckan har jag gått runt och känt mig hängig. Snorig, ont i kroppen, seg och huvudvärk. Det är så otroligt seg att vara förkyld! Knaprar alvedon är ju det enda man gör! En sak att vara sjuk på riktigt. Då sover man ju i stort sett i tre dygn och sen känns det bättre (om man borträknar hur Mokkling var efter en viss Berlinresa). Ja nästan önskar att febern kom så att skiten kunde vara över!! BLÄ!!!

Kände bara för att gnälla lite...


Ja här stod det stilla...

Är det inte lite illa att när vår älskade lilla Brasse flyr landet för varmare bredgrader (snart i alla fall) så stannar bloggen av..  Den är ju så mysig att läsa. Fast jag ska väl inte säga så mycket med min tre inlägg på denna blogg sen den startades (skäms) men nu ska det bli ändring! 

Jag har egentligen inget spännande att berätta, jobba sönder mig på jobbet, för det är GALET  mycket saker att göra och sen sover jag. Fan vilket tråkigt liv! och jag som lovade mamma dyrt och heligt att jag inte skulle bli någon kontorsråtta som jobbar över var och varannan kväll (jag skulle bli prinsessa)

Det gick ryckten tidigare om en stående torsdag (eller tisdag, minns inte riktigt) i veckan där vi alla möts för en öl, kaffe eller motsvarande. Vad hände? Vore inte det mys? En gång i veckan kan vara lite väl att ta i men en gång i månaden då? Det bore väl alla kunna ta sig tid för...

Ja just det. Det kan jag berätta! Jag har jånglat med en kille som är nyskild... Det måste ju vara åtminstånde 2 vuxenpoäng? eller..? Tack för pushen Lina! :)

Nu har jag ingen aning om något mer och min chef står och blänger på mig med en halväten banan i munnen.

Puss

P.S Hela Salus luktar päronmer, ni vet den i tetrapack och sugrör, inte den på plastflaska. D.S


RSS 2.0