Nu reder vi ut ett och annat

Natta i sin sanna anda. Mjukisarna, ölen, och leendet. Glaser må se haltomt ut men det är ALLTID halvfullt.

Fnatta i sin sanna anda. Mjukisarna, ölen, och leendet. Glaset må se halvtomt ut men det är ALLTID halvfullt.  Ses oftast ute i vimlet med en karl i släptåg. Nyinflyttad enskedebo som håller helgerna levande. Garvar högst och oftast.




Fröken W. Vår alldeles egna husmor. Syns oftast vid spisen där hon bakar bröd och steker frön. Men när hon går
all in då går hon ALL IN! Oftast lugn som en filbunke men ändå mest trolig att hamna i bråk på krogen.  Ofta full sjå med att hålla koll på sin bortsprungne karl.




Lina! Vår alldeles egna journalistbloggare. Här gäller det och hålla tempot uppe om man vill hänga med i svängarna. Här har vi tjejen som vet vad som är top notch. Alltid lite fräshare, lite trendigare och lite mer inne.




Mokkling (Sandra)! Alltid på en öl. När som helst, varsomhelst, hursomhelst. Ses oftast på nått söderhak eller med ansiktet nergrävt i nån ekonomibok. Aldrig cynisk, bara realistisk.




Guest 27! Lite drygare, lite kaxigare och lite rappare i käften än de flesta. Alltid nära till skratt och fixar festerna med erotiska danser. Syns oftast åkande i en skåpbil eller framför xboxet med en prilla under läppen. Men viktigast av allt. Han siktar alltid X.




Lolloistheshit! Ciggen, vinet och självklart mobilen i högsta hugg. Spenderar hälften av sin tid i telefon och andra hälften med att jobba. Och detta trots att hon lider både av livmoderhalscancer och hjärtumör. Källan till myntandet av begreppet lollo-hypokondri.




Sophie! Ett charmtroll med en energi som aldrig tycks skåda några gränser. Dricker helst rosé och skrålar ikapp till schlagerfavoriter. Syns oftast på det lokala lunchstället kalasandes över en grekisk sallad eller körandes i teddylicious med carola dundrande ur högtalarna.





CTL - Lena! Ser ni henne vid liv efter klockan 10 gör ni bäst i att skaffa bildbevis. Förkastade stockholms tunnelbana redan i spädbarnsålder och transporterar sig endast till fots eller via buss. Ni hittar henne torsdagar på storstad eller promenerandes mellan arbete och universitet. Söker sin själsfrände under stock och sten och humöret alltid på topp.




Lilleman! Behöver ingen närmare förklaring. Bilden säger allt. Vad är klockan? Alltid lite mer pengar på kontot än resten och fixar kalasfyllorna med shots och skumpa. Ses lättast på nån innekrog med ett glas rom och cola i handen. 3 limeskivor. En pressad. Men hörde jag shot?



Kommentarer
Postat av: W

Vackert!

2008-09-28 @ 15:13:24
Postat av: Fnatta!

Du träffade mitt i prick på alla! Helt sjukt bra!!

2008-09-29 @ 19:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0